Wie zijn wij

Viadon is een jong bedrijf dat opgericht is in 2012 door twee studenten. Na bijna twee jaar individueel freelancen hebben wij de stap gezet naar een samenwerking onder de naam Viadon.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Sinds de start van Viadon werken wij al samen met Shoptrader. Door onze samenwerking met Shoptrader kunnen wij u begeleiden met het opzetten van een succesvolle webwinkel.

Vormgeving

Natuurlijk kunt u uit de meer dan 120 templates van Shoptrader altijd een template te vinden die aan uw wensen voldoet. Maar vaak is het nodig die template net een beetje aan te passen zodat de template precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Wij kunnen de templates van Shoptrader volledig aanpassen naar uw wensen. Dat zorgt er voor dat uw winkel nog succesvoller wordt!

Fotobewerking

U kent het wel, heeft u een aantal prachtige afbeeldingen van artikelen voor in uw webwinkel en dan blijkt het dat deze afbeeldingen allemaal een andere achtergrondkleur hebben. Hier kunnen wij u bij helpen: wij knippen de afbeeldingen digitaal uit. Zo komen al uw afbeeldingen prachtig op uw website met dezelfde achtergrondkleur.

Webwinkel inrichten

Een webwinkel inrichten met al uw producten is een tijdrovende en soms ook lastige klus. Wij kunnen deze klus van u over nemen en al uw producten zorgvuldig één voor één in uw webwinkel plaatsen.

Sociale media

Tegenwoordig is één van de grootste succesfactoren van het online ondernemen het actief zijn op sociale media. Via sociale media als Twitter en Facebook bereikt u in één klap miljoenen potentiële klanten.

Wij kunnen u helpen met het aanmaken, inrichten en beheren van uw sociale media accounts en pagina’s.

Maatwerk

Wilt u een module voor uw webwinkel maar staat deze niet tussen de modules van Shoptrader? Dan kunnen wij die module voor u op maat maken. Op die manier kunt u uw webwinkel onderscheiden van alle andere webwinkels!

Let op: Houdt u er echter wel rekening mee dat maatwerk niet wordt meegenomen in de jaarlijkse upgrade van het systeem. In geval van een upgrade dient de module opnieuw gerealiseerd te worden en dat brengt extra kosten met zich mee.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen

Neem contact op!